Aktuality

Už od dnes môžete hlasovať za detské ihrisko v našom meste

poradna

Obyvatelia Mesta Zlaté Moravce  môžu svojim aktívnym zapojením prispieť k tomu, aby na ulici Brezovej  pri Kláštore Tešiteľov pribudlo nové detské ihrisko. A pritom stačí tak málo.

Projekt „Ihrisko Žihadielko“ realizuje spoločnosť Lidl Slovenská republika v mestách, kde má svoje predajne. Hlavnou myšlienkou projektu je podpora zdravého rozvoja detí a trávenie času rodín s deťmi vybudovaním 10 detských ihrísk pre deti vo veku 2-12 rokov na Slovensku. Myšlienkou je aj aktívne zapojiť občanov. Mestá sú rozdelené do 5 kategórií podľa počtu obyvateľov, v každej získajú ihrisko 2 mestá s najväčším počtom hlasov.

Preto vás vyzývame na spoluprácu, spojme svoje sily a dajme našim deťom miesto, kde sa budú môcť denne hrať. Konkrétne od 21.1.2016 – 29.2.2016 bude  možné hlasovať prostredníctvom webovej stránky www.zihadielko.sk. Každý deň tak môžete odovzdať jeden hlas za jednotlivca, teda každý podporovateľ tejto myšlienky môže hlasovať až 40 krát! Jeden hlas navyše môžete každý deň získať ak na stránke zvládnete jednoduchú online hru, teda ďalších 40 hlasov. Stačí sa registrovať na uvedenej webstránke. Priebežné poradie bude zverejnené a pravidelne aktualizované na stránke www.zihadielko.sk. Víťazi budú známi najneskôr 14. marca.

Pre dosiahnutie nášho cieľa vás zároveň prosíme, aby ste o tejto súťaži a hlavne o možnosti hlasovať za ihrisko v našom meste informovali nielen všetkých známych, susedov a priateľov z nášho mesta, ale aj svojich príbuzných a priateľov z okolitých obcí či iných miest. Takto spoločne môžeme podporiť peknú myšlienku.

Ihrisko Žihadielko má rozmer 16 x 20 m a bude sa na ňom nachádzať osem herných prvkov. Ihrisko je rozdelené do dvoch zón podľa veku detí – 2 až 6 rokov a 6 až 12 rokov, tomu sú prispôsobené aj dopadové plochy. Deti sa budú môcť zahrať na dvoch hradoch, pieskovisku, kolotoči, hojdačkách či prevažovadlách. Všetky herné prvky sa nesú vo veselých a hravých motívoch s podobizňami Včielky Maje a jej kamarátov. Na ihrisku sa nachádzajú aj lavičky a stojan na bicykle. Hodnota ihrísk je 870 000 €.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button